"Az ügyvéd feladata, hogy védje megbízóját.

Nem több, és nem kevesebb." Ferdinand von Schirach

Telefon

Tel/Fax: 06-84/315-445

Ezt a honlapot dr. Keller András a Somogy Megyei Ügyvédi Kamarába Ü-103735 számon bejegyzett és 15-016605 számon nyilvántartott ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, amelyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján, a www.magyarugyvedikamara.hu alatt találhatók.

Az ügyvédi honlap tartalmára és megjelenésére vonatkozó rendelkezéseket a Magyar Ügyvédi Kamara által megalkotott „Az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól” szóló 5/2008.(XI.27.) MÜK Szabályzattal módosított, 1/2011.(III.21.) MÜK Szabályzattal kiegészített, 8/1999.(III.22.) MÜK Szabályzat tartalmazza. A honlapon található információk kizárólagosan általános tájékoztatás céljából állnak rendelkezésre.

A megjelent információk nem minősülnek ajánlattételnek, és az ügyvédi megbízás elfogadásának sem.

A honlapon elhelyezett linkekkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldal tartalmáért az ügyvédet semmiféle felelősség nem terheli.

A honlap teljes szöveges, képi és grafikai tartalma az ügyvéd szellemi alkotása, szerzői és személyiségi jogi védelem alatt áll.

A honlap szöveges,képi és grafikai tartalmának felhasználása csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulásával engedélyezett, ennek megszegése a vonatkozó jogszabályokban meghatározott jogkövetkezményeket vonja maga után.