"Az ügyvéd feladata, hogy védje megbízóját.

Nem több, és nem kevesebb." Ferdinand von Schirach

Telefon

Tel/Fax: 06-84/315-445

Dr. Keller András, ügyvéd Siófokdr. Keller András

ügyvéd

Egyetemi tanulmányait 1982-1987 között a Pécsi Janus Pannonius Tudomány Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar nappali tagozatán végezte el, 1987-ben szerzett jogi diplomát.

1987-1990. között ügyvédjelölt, majd sikeres ügyvédi szakvizsgát követően 1990-től önálló ügyvéd,1991. évben nyitott irodát Siófokon.

Dr. Keller András kezdetben büntető és gazdasági ügyekkel foglalkozott, majd az Ügyfelek igényeihez igazodva az ügyvállalások körét kiterjesztette, és mára már majd valamennyi jogterületen vállal megbízást.

Az iroda számos, nemcsak a régióban, hanem a Dunántúl teljes területén és Közép-Magyarországon piaci részesedéssel rendelkező, komoly gazdasági befolyással bíró cég képviseletét látja el.

A szakmai tapasztalat, megbízhatóság és elhivatottság az, ami biztosítja, hogy az iroda Ügyfelei magas szintű jogi szolgáltatásban részesülnek.

Munkatárs

Mészáros Judit adminisztrátorMészáros Judit

irodai asszisztens

1985.évben gyors és gépíró középiskolát végzett,  1990.évben érettségizett.

1997.évben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Vezetőképző Intézetében okleveles manager asszisztensi, majd 2011.évben pénzügyi számviteli ügyintézői képesítést szerzett.